søndag 21. august 2011

Leo hos frisøren

Det er utrolig deilig med pudler at de ikke røyter noe,
men det er litt arbeid med pelsen dies,
og må klippe de annenhver mnd,
og nå trengte Leo en god klipp.
Forde om han er no veldig søt nå og med litt mer bamse look...


Knipset noen bilder med bart...Ser litt ugjenkjennelig ut her..


Bading hører med...
Ikke mye igjen av han med våt  pels...Etter et par timer er prosjekt ferdig,
ganske mye pels på den lille skapningen.
Lurer altid på om det er noe gøy jeg kan bruke ullet til,
men ender altid i bosset..
Drømmen hadde jo vært og fått laget garn av det og strikket noe..9 kommentarer:

 1. Hei Arlen... Så kjekt at du kom innom en tur.. :) Har vært innom her og snoket tidligere i sommer, og helledussen så mye blåbær! Utrolig flinke har dere vært!! Ser ut som dere har hatt en herlig sommer. :) og flott uteplass! Ønsker deg en god ukestart i morgen! Klem Ps, Leo var tøff med bart! hehe

  SvarSlett
 2. Wow!! sååååå skjønn Leo er.. Hunden til svigers heter Leo, og der sønnen & Co leier, har de to pudler i samme farge som dine:))
  Du må få deg en rokk så kan du spinne og etterhvert lage mye fint:)
  Ønsker deg en fin uke!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 3. Anonym22.8.11

  Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min :) Du har en fin blogg du også :) Og så søøøøt hund du har da :) Hvor i Thailand skal du? :)

  SvarSlett
 4. Anonym24.8.11

  Tusen takk for koselig kommentar!
  Har tittet litt i bloggen din nå...SÅ koselig med blomstene fra datteren din, smelter jeg... :o)
  Og utemøblene, heldige deg!!

  SvarSlett
 5. For en søt liten tass-og fin og nyklippet:)
  Godt med en som ikke røyter...
  En vev må du skaffe deg-så blir det garn;)

  God kveld:)
  Klem

  SvarSlett
 6. For en skjønn hund du har da :o)

  SvarSlett
 7. Hei... ååå jeg har mange anbefalinger til deg for hua hin.. :)) En restaurant vi gikk på ofte var "savasdee" ligger rett ovenfor hilton hotell, med grønne stoler. prøv retten "fried chicken with cashwunuts(?)), vi (og barna) elsket denne, ikke sterk...her får du også kald vaskeserviett før eller etter maten. Triumph BH'er koster ca 160,- og nedover, god investering!! (kjøpte 8 stk, ikke falsk!) si du skal til "the old shopping mal" i andre etage der finner du undertøy..
  Forsiden av dette gamle kjøpesenteret driver de å bygger ett nytt ett, litt mindre, oppe i andre etage fant jeg en liten butikk med de mest fantastiske bilderammer, akkurat slik vi liker dem, slitt med hvit farge, eller blandet med pasteller. skal se om jeg får lagt dem ut snart på bloggen. (kjøpte 9 stk).
  En annen restaurant er "american BBQ" (tror jeg det het), ligger ved Subway og McDonald, om dere ønsker skikkelig spareribs eller velte dere i annen goooo mat. mye mat og go mat ;) noe for mennene dette!
  Sminke! Det "big shoppingmal" (marked village), fant jeg masse sminke, rimelig. Jeg kjøpte endel av merked, No7. Kjempefornøyd med mineral pudderet, og blush'en. gode koster, og leppestift. Kjøp med deg flere pakker "strepsils" (i norge selger de repsils halsdrops (bare tull) , men disse her hjelper virkelig om en forskjølelse er igang! tror det er litt antibiotika i dem). Har aldri følt meg truet i thailand, aldri blitt frastjelt noe, eller hørt om noen som har blitt det. Smil tilbake selv om de maser litt for å selge, si vennlig neitakk. Selv damene i bargata er greie, de respekterer oss damer, og om mannen er alene ute og de sier de ikke er intressert, kanskje noen prøver ekstra men men.. de er glad i barn, klemmer og tar på dem, de tror det bringer lykke og gode forhåninger.

  dette ble en lang kommentar, langt fra innholde i innlegget dit... men jeg måtte skrive dette før du reiser... ;)) ønsker deg en virkelig goooood tur, og kos deg med vårruller og go mat, og shopping, bading og det som hører med!! kjenner jeg vil tilbake!! stoor klem!

  SvarSlett
 8. ja hvis du har vært der før, så er du jo kjent med folket der .. :) Her hjemme bor jeg midt i Thailand" føler jeg, svigerrinnen min (som bor i samme hus) og naboen, og kona til samboeren min er fra thailand.. så det er så mangen rundt meg her.. De sier det er dyrt i hua hin iforhold til bankok, iallefall på markedene. så en tur dit hadde sikkert vært lurt.. vi hadde planer om det men fikk utrolig nok ikke tid til det! grr..

  SvarSlett
 9. ehmm ikke kona til samboeren min.. hehe kona til Kompisen til samboeren.. fikk du med den? haha

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad for å få en komentar:)